Referenties van Letizia Baas

C1000:
Wytze Feringa, directeur HR, C1000:

“Letizia was projectleider bij het omzetten van een specifieke VUT-regeling naar een nieuwe, fiscaal aanvaarde (overgangs)regeling. Zij is in staat geweest dit lastige p&o-vraagstuk op een prettige manier voor elkaar te krijgen. Alle betrokkenen zijn het daarover eens! 
Daarnaast heeft zij de pensioenadministratie opnieuw opgezet. Letizia is in staat een complex arbeidsvoorwaardelijk traject ten gevolge van een overname vanuit HR goed te begeleiden.”

Ahold Europe:
Peter Lindenbergh vicepresident HR Expertise, Ahold Europe:

“Letizia heeft voor ons de arbeidsvoorwaardelijke consequenties van een reorganisatie uitgewerkt. Zoals iedereen weet is een reorganisatie vaak geen sinecure; gelukkig was Letizia als bewaker van het proces en als klankbord tot onze beschikking.”

C1000 (destijds Schuitema NV):
Els Van Dierendonck senior HR advisor/Comp & Ben, Schuitema:

“Ik heb met Letizia gewerkt in een heel drukke tijd bij Schuitema. Letizia was betrokken en toegewijd. Ik ken haar als een collega met kennis van zaken. Zij heeft als arbeidsvoorwaardenspecialist de reorganisatie en de overname van de winkels door Albert Heijn, ondanks alle druk, uitstekend weten te managen binnen de tijd en met alle deskundigheid. Het was een plezier haar te leren kennen en met haar samen te werken.”

Andere opdrachtgevers en klanten